Відгуки клієнтів

Для того щоб залишити відгук, ви повинні авторизуватися.
Галина Білоцька 06 жовтня 2018 в 21:02 Рекомендую
 
Переваги: Швидко і якісно !!!
Zalety: Wysoka jakość i szybka realizacja !!!
Недоліки:
Wady: —
Коментар: Парні вишиванки «білим по білому», які я замовила у пані Ярини - ЧУДОВІ!!! Якість виконання - дивовижна!!! Ми з чоловіком в захвиті від майстерності і артистичності виробів! Замовлення я без зайвих перешкод отримала в Кракові (Польща). Вишиванки були виготовленні швидко і відправленні на час, контакт з пані Яриною дуже добрий - професійний підхід до клієнта. В загалі все на найвищому рівні!!!
Wyszywanki „białe na białym”, które zamówiłam u pani Jaryny dla siebie i męża są CUDOWNE !!! Jakość wykonania - godna podziwu!!! Jesteśmy pod wrażeniem majstersztyku i kunsztu ich wykonania! Zmówienie bez żadnych przeszkód i na czas dotarło do Krakowa w Polsce. Kontakt z panią Jaryną był bardzo dobry i rzeczowy - profesjonalne i wyrozumiałe podejście do klienta! Wszystko na najwyższym poziomie, godne polecenia!!
+1
 
+380689900240 01 вересня 2018 в 17:55 Рекомендую
 
Переваги: Якість, розуміння, швидкість
Недоліки: Немає
Коментар: Дякую Ірині за вишиванку! Вона чудесна. Ручка робота. Дуже гарний підхід до покупця.
+1
 
Світлана Васильєва 25 серпня 2018 в 22:41 Рекомендую
 
Переваги: краса і якість виконання
Недоліки: немає
Коментар: Дуже-дуже дякую за казкову вишиванку!!!!!! Якість чудова! Надзвичайно гарна!
Успіхів і щастя дівчатам!
+1
 
29ant06 21 серпня 2018 в 11:00 Рекомендую
 
Переваги: Ціна, якість, швидкість виконання
Недоліки: не має
Коментар: Дуже вдячна пані Ірині та Майстриням, які зробили для мене та мого чоловіка білі вишиванки. Вони чудові! Все було дуже швидко, професійно та з приємним спілкуванням. Допомогли в виборі тканини, порадили, як найкраще зробити виміри розмірів. Дуже задоволена!
+1
 
Наталія Киричок 23 липня 2018 в 11:43 Рекомендую
 
Переваги: Якість,терміні,ціна
Недоліки: Відсутні
Коментар: Дякую майстриням,які творять такі дива.Отримала для чоловіка і для себе чудові вишиванки.Якість чудова,на вищому рівні.Терміни виконання найкоротші,з розмірами все добре.Спілкування з Іриною дуже позитивне.Ще раз дякую.
+1
 
 
Скарга на відгук Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на відгук Закрити вікно

 
 

Пошук по сайту

Шукати

Контакти

Вишиванки ручної роботи від інтернет-магазину Ярина
(основний офіс)

20900, Україна, Черкаська, Чигирин, Миру, будинок 4, офіс 4
  • +38 (066) 61564XX

Питання і відповіді

Де купити вишиванки для хлопчиків?

20 жовтня 2017 в 10:48 відповідей: 1
 
 

Де купити вишиванки для дівчаток?

20 жовтня 2017 в 10:47 відповідей: 1
 
 

Де купити вишиті плаття в українському стилі?

20 жовтня 2017 в 10:46 відповідей: 1
 
 

Розкажіть про нас

 

Види діяльності

Жіночі, чоловічі, дитячі вишиті сорочки, рушники, вишиті плаття реалізує інтернет-магазин «Ярина». Ми використовуємо лише натуральні високоякісні тканини та матеріали.

Наші майстрині користуються багатьма техніками виконання вишивки: хрестик, лічильна та полтавська гладь, низинка, виколювання, занизування, мережування та інші. Підбираємо традиційні візерунки, характерні для різних регіонів України. Для рукодільниць пропонуємо купони (заготовки) для самостійного вишивання.

До вишиванок пропонуємо великий вибір аксесуарів: традиційних українських прикрас на голову — віночків, стрічок, чільце, заколки-мак. Маємо великий вибір коралового, глиняного, дерев'яного намиста, а також браслети до них.

«Ярина» постійно реалізує свої вироби в містах Черкаси та Чигирин. Новою поштою доставляємо власну продукцію у всі куточки України. Оплату приймаємо на картку Приватбанку.

З іншою інформацією можна ознайомитись на нашому сайті http://vyshyvanky.ub.ua/ru/goods/

 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Ідентифікатор сторінки
Ідентифікатор сторінки:
1234

Пошук
 
 

Закрити
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create